Inimini Facial

Deze behandeling duurt 20 tot 30 minuten, perfect voor de drukke vrouw die toch goed voor haar gezicht wilt zorgen. Bij deze behandeling krijgt het gezicht een een reiniging, word deze gescrubd gevolgd door een verzorgend masker en afgesloten met een goede dagverzorging en advies.

 

 


Basis Facial

Deze behandeling duurt 30 tot 45 minuten en is speciaal voor degene die lekker wilt ontspannen. In deze behandeling word het gezicht grondig geanalyseerd en krijgt de huid een reiniging gevolgd door een heerlijke ontspannende massage met daarna een verzorgend masker en afgesloten met een passende dagverzorging en advies.

 

 


Deluxe Facial

Deze behandeling duurt 60 tot 75 minuten en is passend voor wie zichzelf even wilt verwennen. In deze behandeling wordt het gezicht grondig geanalyseerd, krijgt de huid een reiniging met dieptereiniging (zoals peeling of lysing) en worden de onzuiverheden verwijderd, vervolgd door een heerlijke ontspannende massage. Daarna krijgt het gezicht een kalmerend en verzorgend masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en passend advies.

 

 


Extra Deluxe Facial

Deze behandeling duurt 75 tot 90 minuten en is speciaal voor degenen die zichzelf extra willen verwennen. de behandeling begint met een analyse van de huid met een passende reiniging met dieptereiniging. Daarna worden onzuiverheden verwijderd. Nadat de onzuiverheden verwijdert zijn begin ik met een ontspannende hoofdhuid-oor massage gevolgd door een gezichtsmassage. Vervolgens krijgt het gezicht een kalmerend en verzorgend masker en wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging en passend advies.